Pe data de 14 noiembrie am fost invitat în studioul Radio România Iași la o dezbatere electorală destinată județului Bacău. Am subliniat faptul ca Partidul România Unită propune românilor o viziune pentru dezvoltarea sustenabilă a țării pe termen mediu și lung. Faptul că nimeni până acum nu a oferit soluții problemelor existent a fost pentru că nimeni nu a răspuns la întrebarea ”De ce?” (De ce scădem taxele ? De ce trebuie să sprijinim capitalul românesc ? De ce trebuie să reducem numărul aberant de mare de legi ? etc). Răspunsul pe care PRU îl oferă este acela că tot ceeace propunem este pentru a construi viitorul acestei țări, pentru generațiile viitoare. Și viitorul începe ACUM !
Tocmai de aceea vorbim de pilonii principali ai crezului politic al partidului nostru : familia tradițională, identitatea românească, credința creștină, educația. Acesta este fundamentul pe care trebuie să creștem generațiile viitoare. Iar în sprijinul lor trebuie sa vină o guvernare responsabilă, capitalul românesc, armata, sănătatea si un sistem bazat pe dreptate și echitate socială. Altfel, construim fără a ști ce și spre ce.
Am vorbit apoi și despre falsul mit al investitorului străin care vine să ne aducă fericirea. Dacă înainte de Revoluția din 1989 se spunea că ”Stalin și poporul rus fericirea ne-au adus…”, acum vorbim de o fericire similară (sic!) adusă din punctul cardinal opus, dar pe același sistem și cu același efect. Tocmai de aceea trebuie mai mult ca oricând să fim verticali în fața Europei și să ne apărăm propriul interes.
I-am îndemnat pe băcăuani să voteze cu cine simt. Sunt convins însă că văd în noi, Partidul România Unită, oamenii care luptă cu adevărat pentru națiunea română.

Adauga un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>