articol_22_final640x400

8 – Rusia pomenea de curând de o rută alternativă a imigranţilor, direct prin România, Ungaria şi mai departe, către vest. Unele voci susţineau că Rusia însăşi s-ar afla în spatele acestui val de imigranţi.

9 – Ungaria deja ştim că este cu sabia în mână prin dictatorul său Viktor Orban, „războinicul creştinătăţii”, cum se vrea a fi. Deci, acceptarea imigranţilor pe o rută incluzând România spre Ungaria este blocată.

10 – La sfârşitul lunii februarie ministrul român de Interne, Petre Toba, îi declara omologului său ungar, Sandor Pinter, că România a reuşit să stopeze o rută secundară de migraţie pe Marea Neagră. Informaţia a fost prezentată şi într-un comunicat al MAI român fără a oferi informaţii despre riscul sosirii în România a unor imigranţi în perioada următoare.

11 – Amnesty International se declara revoltată şi total împotriva oricărei politici de returnare a imigranţilor către ţările de origine. Pentru că acest proces nu ar fi uman, după ce ei au înfruntat atât de multe primejdii pentru a ajunge în Europa.

12 –  Ambasadorul SUA în România ne îndemna acum o săptămână să primi toţi imigranţii care ar veni pentru că aceasta ar fi o modalitate prin care ne-am desăvârşi ca popor…. Nu am face decât să ne îmbogăţim, din toate punctele de vedere (sic!).

13 – Precum teoretiza Samuel P Huntington, cu un solid temei, simţul identitar al Turciei este legat ombilicat de Islam. Turcia a fost în fruntea Casei Islamului pentru mai bine de 800 de ani. Religia musulmană este una ermetică. Nu se va putea vorbi de integrare în spaţiul creştin pentru că vorbim de altă cultură, altă religie, alte tradiţii. De altceva. Aşadar, din punct de vedere identitar vorbim de un val de oameni care nu au absolut nimic în comun cu europenii (ca şi cultură şi orginie ce se revendică de la creştinism).

14 – Există încă din 2003 o capcană birocratica (oare?!) la nivelul UE, prin Protocolul de la Dublin, care prevede ca soicitantul de azil care intră în UE trebuie să întocmească cererea direct în primul stat european în care a ajuns, în felul acesta imigranţii fiind împiedicaţi să călătorească prin Europa în căutarea unor ţări prospere.

15 – Ar trebui menţionat şi planul Kalergi care prevede transformarea Europei într-un mare Babilon prin ştergerea identităţii popoarelor. Această migraţie poate fi asemuită unui tzunami care are tocmai această menire. Şi planul e făcut încă din 1922.

16 – În România, principalele companii, şi implicit pricipalii furnizori de taxe bugetului de stat, sunt germane şi austriece (OMV, Kaufland, industria de componente auto, băncile, industria prelucrătoare, etc).

17 – Din punct de vedere istoric ştim că independenţa de stat a României a fost acordată de Marile Puteri, în cadrul Congresului de pace de la Berlin din 1 iulie 1878, doar dupa ce s-a acceptat împământenirea evreilor din România (articolul 44 care schimba articolul 7 al Constituţiei noastre din 1866). Adică, după ce aceştia fuseseră alungaţi de peste tot din Europa şi se refugiaseră în Ţările Române, am fost forţaţi să ii acceptăm pe toţi. Si s-a dovedit faptul că aceştia au rămas precum o castă închisă, neintegrându-se în marea masă a Poporului Român, dar acaparând principalele meserii din mediul urban şi nu numai.

Acestea sunt faptele.

Aşadar, pe principiul vaselor comunicante, ce se va întâmpla dacă mâine Germania va bloca accesul imigranţilor în ţară ?

În tot acest timp, în România, politicienii ……… (continuaţi dumneavoastră)

Adauga un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>