directii2

Câteva măsuri cu impact direct asupra județului Bacău pe care le vom susține în Parlamentul României, ca aleși ai Partidului România Unită Bacău :
 
A . Vă aducem copiii acasă ! Măsuri economice pentru întoarcerea acasă și sprijinirea celor plecați. Perspective pentru o viață demnă.
 
B. Sprjinim fermierii să producă, prelucreze și distribuie direct rodul muncii lor.
 
C. Promovăm pachetul de măsuri ”Mame eroine” pentru familiile care au mulți copii și care se îngrijesc de educația lor.
 
D. Sănătatea pentru toți. Sprijinim înființarea unui centru oncologic de stat în Bacău. Sprijinim dezbaterile pe tema vaccinurilor pentru promovarea cu discernământ a acestora.
 
E. Reducem numărul legilor și le armonizăm. Amnistie penală pentru infracțiunile economice doar după ce am recuperat în totalitate prejudiciul și am aplicat amendă fiscală.
 
F. Fiecare bacăuan va avea posibilitatea de a-și găsi un loc de muncă bine plătit. Fiecare antreprenor va fi sprijinit de Guvern și organele fiscale pentru a-și dezvolta afacerea. Români pentru români.
 
G. Sprijinim tinerii profesori și medici din mediul rural cu salarii mai mari, cumpărarea de locuințe și perspective de viitor. Reînființăm școlile de meserii.
 
H. Fiecare sat trebuie să aibă drum asfaltat, rețea de energie electrică și canalizare.

Adauga un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>